Tamas si-a gasit echipa! Unde va juca dupa ce si-a reziliat contractul cu Steaua

Tamas va juca in Israel.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Iunie 2017, 17:31
Data actualizarii: Luni 12 Iunie 2017, 18:56

Hapoel Haifa este echipa la care va juca Tamas in sezonul urmator! Fundasul de 33 de ani s-a inteles cu gruparea care a terminat pe locul 12 in prima liga din Israel in sezonul trecut!

Hapoel va fi al 14-lea club din cariera lui Gabi Tamas. El a jucat 28 de partide in sezonul trecut pentru Steaua, insa nu a mai fost folosit dupa ce a primit cartonas rosu in meciul cu Viitorul in prima repriza, scor final 3-1.

Hapoel are 1 titlu de campioana in istorie clubului, castigat in 1999, In acest sezon, Hapoel a terminat pe locul 2 in playout-ul din Israel, la 2 puncte in spatele celor de la Hapoel Kiryat Shmona.

Tamas va semna un contract pe 1 an cu Hapoel, existand optiunea de a prelungi intelegrea pentru inca un an. Tamas va avea un salariu de 180.000 de euro pe an.

Presa din Israel a aflat de problemele extrasportive ale lui Tamas si l-a chestionat pe antrenorul lui Hapoel despre acestea.

"Nu am auzit de problemele lui Tamas cu alcoolul si nici nu sunt ingrijorat din aceasta cauza", a spus antrenorul lui Hapoel, Nir Klinger.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies