'Trebuia sa marchez doua goluri de clasa mondiala pe meci ca sa fie bine!" Chipciu le-a spus belgienilor de CHINUL sau la Steaua

'Trebuia sa marchez doua goluri de clasa mondiala pe meci ca sa fie bine!" Chipciu le-a spus belgienilor de CHINUL sau la Steaua

Chipciu e bucuros ca a ales Belgia. La Steaua nu mai facea fata presiunii.

Chipciu le-a spus jurnalistilro de ce nu mai putea sa joace in Romania si ce inseamna transferul in Belgia pentru cariera lui.

"Pot sa joc la fel de bine si pe dreapta, si pe stanga. Am jucat pe ambele benzi, nu e o mare diferenta pentru mine. Anderlecht e o posibilitate foarte buna pentru mine sa-mi lansez cariera europeana. Clubul produce un fotbal care imi convine foarte mult. In Romania, presiunea devenise insuportabila. In comparatie cu alti jucatori, aveam un salariu foarte mare si eram criticat.

Trebuia sa marchez doua goluri de clasa mondiala pe meci. La Anderlecht e altfel, e mai putina presiune. Sunt obisnuit cu presiune si sunt sigur ca aici nu va fi ca in Romania! Steaua si Anderlecht sunt comparabile, sunt echipe care trebuie sa castige mereu. Am venit aici intr-un grup foarte tanar, e prima oara cand ma simt batran la o echipa!", a spus Chipciu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 13 iunie: 69 de cazuri noi și 9 decese
BRAT
Modifică setările cookies