Transferul VIETII pentru Tamas: doua meciuri au fost de ajuns sa convinga un club LEGENDAR pentru transfer! Cine il ia din vara

Autor: Sport.ro
Luni 27 Ianuarie 2014, 12:18

	Transferul VIETII pentru Tamas: doua meciuri au fost de ajuns sa convinga un club LEGENDAR pentru transfer! Cine il ia din vara

► Unii zic ca n-o sa mai avem altul ca el in tenis. Poate Halep? ION TIRIAC, marti de la 19:00, LIVE IN STUDIO SPORT.RO!

Gabriel Tamas a jucat doua meciuri pentru Doncaster Rovers si se pare ca a impresionat deja in Marea Britanie. Un club legendar, aflat insa in momente dificile, vrea sa-l transfere in vara pe fundasul roman. 

Fosta echipa a lui Goian, Glasgow Rangers, e pe primul loc in liga a treia din Scotia iar anul viitor va ataca revenirea in prima liga. Managerul Ally McCoist vrea oameni cu experienta, capabili sa se ridice la nivelul necesar pentru o promovare.

Rangers a fost retrogradata in liga a cincea din cauza problemelor financiare, insa uriasa echipa scotiana isi revine treptat spre Premier League din Scotia. Sunt peste 50.000 de suporteri la fiecare meci de pe Ibrox, iar clubul e din nou pe linia de plutire din punct de vedere economic. 

Tamas a mai promovat cu West Bromwich Albion in Premier League din Anglia si are experienta deja in fotbalul britanic. El a semnat pana in vara cu Doncaster, echipa care se lupta sa se salveze de la retrogradarea in liga a treia din Anglia. Tamas a jucat doua meciuri si a fost apreciat de fiecare data. 

Chiar selectionerul Angliei i-a pus o vorba buna lui Tamas in Anglia. "Mi-a zis ca e bun, sa-l iau, mai ales ca e gratis. Nu a jucat de multa vreme, dar e in super forma. Iubeste sa se apere si se simte bine cu mingea la picior", a declarat managerul lui Doncaster, Paul Dickov.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Lacul Zaghen de lângă Tulcea, sufocat de gunoaie. Paznicul are program doar până la 4
BRAT

Modifică setările cookies