Tottenham nu s-a mai abținut și a comentat la postarea lui Radu Drăgușin! Englezii l-au descris într-un singur cuvânt

radu dragusin EURO 2024 Romania Tottenham Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Iulie 2024, 13:20
Data actualizarii: Joi 04 Iulie 2024, 13:20

România a fost eliminată în optimile EURO 2024, după eșecul usturător suferit în fața Olandei, scor 0-3.

Deși olandezii au fost avantajați de arbitrajul lui Felix Zwayer, cert este că ”Portocala Mecanică” a fost mai bună. Cody Gakpo a deschis scorul în minutul 20, iar tricolorii au încercat să restabilească egalitatea. România a avut o șansă bună de a egala în minutul 81, dar Felix Zwayer a oprit fără motiv contraatacul tricolorilor. Două minute mai târzu, Malen a marcat pentru 2-0, iar, în prelungiri, vedeta de la Borussia Dortmund a stabilit scorul final.

Cum l-a descris Tottenham pe Radu Drăgușin după EURO 2024

La două zile după eliminarea României de la EURO 2024, Radu Drăgușin a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale în care le-a mulțumit suporterilor români și a promis noi performanțe importante alături de tricolori.

Deși terminăm acest Campionat European cu o înfrângere împotriva Olandei, am pus bazele solide ale unei echipe care a dovedit dorință și determinare. Avem pe ce construi și am înțeles că împreună putem avea rezultate mărețe. Mulțumim încă o dată tuturor suporterilor din toate colțurile lumii ce au fost alături de noi pe parcursul acestui turneu”, a fost mesajul lui Radu Drăgușin.

În secțiunea de comentarii, și-a făcut apariția și pagina oficială a clubului la care activează internaționalul român, Tottenham. Spurs l-a caracterizat într-un singur cuvânt pe Radu Drăgușin: briliant.

Ai fost briliant întreg turneul”, a scris Tottenham la postarea lui Radu Drăgușin.

VIDEO Rezumatul meciului România - Olanda 0-3

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!