Stranieri

Torje, vazut ca un viitor super star: "N-ati vazut nimic inca din ceea ce poate!" Un antrenor care a facut o mega surpriza in Liga garanteaza pentru Torje

Desi nu a dat niciun gol in Italia si inca are probleme de adaptare la Udinese, Torje e vazut ca un viitor super star in Serie A.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Octombrie 2011, 19:31
Data actualizarii: Joi 27 Octombrie 2011, 19:32

Pentru Torje garanteaza acum un antrenor italian care a realizat in Liga una dintre cele mai mari surprize din ultimii 10 ani.

Trombetta, omul care a batut-o pe Roma la ea acasa atunci cand o pregatea pe CFR Cluj, e sigur ca Torje are tot ce-i trebuie sa ajunga o vedeta in Serie A.

"Torje este un jucator tanar cu potential. Are un avantaj, a invatat repete limba italiana si m-a surprins sa-l vad in teren inca de la inceput. Asta arata ca s-a acomodat destul de bine.

"Trebuie sa va ganditi si la doi factori in cazul lui Torje: joaca pe un post nou acum, mult mai incentru, in timp ce in Romania juca in margine si la faptul ca vine dintr-un campionat ca cel al Romaniei, iar transferul in Italia inseamna un timp lung de adaptare.

"Un lucru e clar, nu l-ati vazut inca pe Torje la potential maxim.", a declarat Trombetta pentru Il Friuli.it.


Modifică setările cookies