Șumudică este omul momentului. Ce a scris presa din Turcia despre antrenorul lui Gaziantep

Gaziantepspor Marius Sumudica Superliga Stranieri Marius Șumudică
Eduard Muntean
Data publicarii: Marti 03 Octombrie 2023, 16:40
Data actualizarii: Marti 03 Octombrie 2023, 16:39

Gaziantep se va deplasa la Istanbulspor Basaksehir într-un duel din etapa a opta a Superligii Turciei, sâmbătă, 7 octombrie de la ora 19:00.

Gaziantep se afla în zona roșie a clasamentului în campionatul Turciei, înaintea de venirea antrenorului român. Echipa din sudul Turciei înregistrase patru eșecuri în primele etape ale noului sezon.

Marius Șumudică nu a avut noroc la debutul pe banca lui Gaziantep și a fost învins cu scorul de 2-0 de Kayserispor. În următoarele două partide, Gaziantep s-a impus în fața lui Istanbulspor AS (2-0) și Samsunspor (2-1) și a ieșit din zona retrogradării.

  • Marius Șumudică

Schimbarea începe cu Șumudică

Noua față a lui Gaziantep a fost imediat observată de presa turcă. Olaymedya a vorbit despre cum arată Gaziantep acum și a titrat: ”Schimbarea începe cu Șumudică!”.

”De când a venit Marius Șumudică, echipa a demonstrat un progres semnificativ, mai ales în ultimele două partide.

Fotbal Club Gaziantep, care nu a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor în primele patru săptămâni de campionat , aproape că și-a revenit cu victorii împotriva lui İstanbulspor și Samsunspor. Conform studiilor efectuate de Tekspor.net, este demn de remarcat faptul că se observă o schimbare la Gaziantep FK.

Gaziantep FC nu a putut afișa o prestație bună pe teren în primele 4 meciuri din campionat. Gaziantep, care s-a luptat cu multe probleme, în special cu întârzierea transferurilor și incapacitatea echipei de a funcționa pe deplin, a prezentat o imagine dezamăgitoare fanilor în aceste prime 4 săptămâni. În timp ce relațiile echipei nu s-au format în aceste săptămâni, conducerea a trebuit să continue schimbările de antrenori.

Clubul de fotbal Gaziantep, care nu a putut face transferuri în perioada dorită de Erdal Güneș, a umplut golul mare din echipă prin 4-5 transferuri, așa cum a cerut noul antrenor Marius Șumudică. Alături de Sumudica, au fost transferați Niță, Ogulcan, Dragoș, Morais și Nicolas N'Koulou, iar acești jucători și-au adus o mare contribuție la echipă. Echipa joacă pentru a câștiga. La Gaziantep, fața echipei a fost portivită în ultimele două meciuri. Deși mai au de lucrat, se fac mutări pentru a câștiga cu Șumudică. Jucând cu o formație 5-4-1 în deplasarea de la Samsun, roș-negrii s-au impus și au obținut cele trei puncte” au transmis turcii de la olaymedya.

Marius Șumudică va încerca să obțină al treilea succes la rând pe banca lui Gaziante sâmbătă, 7 octombrie de la ora 19:00. În cazul unui triumf, Gaziantep ar putea fi propulsată de pe locul 16, până în prima jumătate a clasamentului. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!