Stranieri

Sumele uriase pe care Parma le cere pentru Man si Mihaila. De la cate zeci de milioane de euro sunt dispusi sa negocieze transferul lor

Dennis Man si Valentin Mihaila sunt evaluati la 25, respectiv 20 de milioane de euro, potrivit informatiilor oferite de forzaparma.it.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 04 Iulie 2021, 09:39
Data actualizarii: Duminica 04 Iulie 2021, 11:15

Speculatii despre diverse oferte primite de cei doi romani au aparut in ultimele saptamanii, insa oficialii de la Parma isi doresc ca acestia sa ramana la club, iar negocierile pentru un posibil transfer al celor doi incepe de la sumele specificate. 

Antrenorul Enzo Maresca isi doreste sa construiasca echipa in jurul internationalilor romani, iar pregatirea pentru noul sezon incepe in doar cateva zile, cu vizita medicala la Collecchio Sports Center. 

  • Sumele uriase pe care Parma pe cere pentru Man si Mihaila. De la cate zeci de milioane de euro sunt dispusi sa negocieze transferul lor

Interesul tuturor este ca Parma sa progreseze si sa reuseasca sa revina in Serie A, iar pentru acest lucru presedintele italienilor isi doreste ca Man si Mihaila sa ramana la club, singurul moment in care ar putea discuta despre plecarea acestora fiind doar daca i se ofera suma de bani dorita.

Lille s-a interesat de Dennis Man, insa oferta facuta de clubul francez nu a fost suficient de buna pentru a incepe negocierile. Pentru Valentin Mihaila si-au aratat interesul cluburi precum Milan, Lazio sau Roma, insa fara succes.

CITESTE SI

Modifică setările cookies