Stranieri

Stelistii il URASC si mai tare pe Moti! Cosmarul care le-a blocat drumul spre Liga vrea ca Steaua sa PIARDA campionatul!

Dinamovist convins, Cosmin Moti tine cu ASA Targu Mures in acest final de sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Mai 2015, 12:39
Data actualizarii: Sambata 16 Mai 2015, 12:48

Moti a spus ca vrea neaparat ca ASA Targu Mures sa ia campionatul, in ziua in care el a cucerit un nou titlu in Bulgaria, al 4-lea la rand pentru Ludogorets.

"Vreau sa raman la Razgrad cat mai mult, imi place la Ludogorets. In Romania sper ca ASA sa ia titlul, pentru prietenul meu, Ciobotariu, imi doresc asa. ASA este favorita, e normal acum, din postura de lider. 

Imi aduc aminte de acel meci de la Sofia, cu Steaua, insa nu-mi mai doresc neaparat sa mai joc o asemenea partida, sa fiu in poarta. Stiu clar ca ulciorul nu merge de multe ori la apa", a spus Moti dupa ce patronul a decis sa numeasca o peluza de la Razgrad cu numele sau.

"Moti e un caracter senzational, are contract pe viata aici, iar dupa ce se retrage il vreau in club", a anuntat finantatorul lui Ludogorets, Kiril Domuschiev.

Cosmin Moti are o intreaga istorie anti-Steaua, mai ales dupa evenimentele din toamna trecuta, cand a intrat in poarta si a eliminat Steaua la penalty-uri din drumul spre grupele Champions League.

Modifică setările cookies