SPECIAL | Interviu cu pustiul care poate debuta in Premier League in sezonul viitor: Pascanu a fost martorul minunii Leicester si jucatorul anului la academia "vulpilor"

A fost coleg de camera cu nepotul sultanului din Brunei, a trait pe viu minunea Leicester si era o adevarata enciclopedie in copilarie. Englezii il striga Wikipedia pe pustiul roman care poate debuta in Premier League.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Iunie 2017, 20:58
Data actualizarii: Miercuri 21 Iunie 2017, 21:09

Alex Pascanu isi petrece ultima vacanta la tara, la bunici, inainte sa debuteze in Premier League. E in Anglia de la 5 ani, dar n-a uitat de unde a plecat.

"A venit acasa, i-am facut toate bunatatile. I-am facut sarmale, varza, ciorbita si placinte de toate felurile", a spus bunica sa, Dorina Anton, intr-un interviu acordat ProTV si Sport.ro.

Alex stie ca atunci cand vine la bunici ia macar un kilogram.

"Ma hranesc, mananc de toate. Daca as sta aici mai mult de o saptamana, nu cred ca as mai putea sa alerg la fotbal", spune si Alex Pascanu.

Parintii si bunicii lui Alex au vrut sa-l faca medic.

"Cand avea 7-8 ani, stia toate tarile si toate capitalele de pe pamant. Stia si populatia, si suprafata lor", spune si bunicul sau, Emil Anton.

"Ei (n.r bunicii) au vrut sa ma faca dentist, ca ei sunt invatatori. Imi ziceau: <Tine-te de carte, tine-te de carte>", mai spune Alex.

Pascanu a pastrat prima minge. Bunicii i-au cumparat-o. 

Nepotul sultanului din Brunei i-a fost coleg de camera la Leicester.

Si moldovencele il fac pe Alex sa viziteze Romania des.

"Nu prea stau bine cu fetele in Anglia. Acolo nu sunt fete asa frumoase ca in Romania", mai spune fundasul.

Modifică setările cookies