Situatie incredibila la Sahtior: Ahmetov e acuzat ca finanteaza separatistii rusi, Lucescu isi face bagajele!

Situatia critica din Ucraina afecteaza si echipele de fotbal.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Mai 2014, 19:05
Data actualizarii: Luni 12 Mai 2014, 21:47

Separatistii rusi din Donetk si-au anuntat victoria si si-au proclamat independenta dupa referendumul nerecunoscut de Occident si pe care guvernul de la Kiev l-a numita "o farsa criminala".

Rebelii pro-rusi din sud-estul Ucrainei s-au anuntat invingatori in urma referendumului pentru autoguvernare organizat duminica din regiunile Donetk si Luhansk. Separatistii din Donetk au cerut luni alipirea la Rusia, relateaza Russia Today, citand un reprezentant al consiliului local.

Citeste mai multe despre situatia din Ucraina AICI

AHMETOV II SUSTINE PE SEPARATISTI

Autoproclamatul "Guvernator al Poporului" din Donetk, Pavel Gubarev, a declarat pentru publicatia rusa Rossiiskaya Gazeta ca cel mai bogat om al Ucrainei, Rinat Ahmetov a finantat separatismul din estul Ucrainei.

Declaratia lui Gubarev a venit la doar doua zile, dupa ce compania lui Ahmetov a anuntat ca va infiinta o militie neinarmata in Mariupol, scena unor confruntari violente intre separatisti si fortele guvernamentale ucrainene.

SAHTIOR, OUT DIN EUROPA, IL LUCE LA GALATA?

Echipa lui Ahmetov, Sahtior Donetk, se poate trezi astfel exclusa din campionatul Ucrainei si invitata in campionatul "mama", cel din Rusia, acolo unde va avea insa o problema: Sahtior nu va putea reprezenta Rusia in Europa.

Viitorul lui Lucescu la echipa din Ucraina este astfel in ceata. Antrenorul roman a fost legat de un transfer la Galatasaray in ultimele saptamani si chiar a fost surprins de presa din Turcia pe aeroportul din Istanbul, "Il Luce" negand insa negocierile cu fosta sa echipa.

Modifică setările cookies