"Si Hagi mi-a zis ca nu i se pare corect!" Dezvaluirile facute despre Ianis

"Si Hagi mi-a zis ca nu i se pare corect!" Dezvaluirile facute despre Ianis

Ianis Hagi continua sa fie adus la prima echipa a Fiorentinei. A fost in lot pentru meciul cu Crotone.

Fiorentina - Crotone a fost un meci al romanilor din Italia. Tatarusanu si Stoian au fost in teren, iar Cojocaru si Ianis au fost rezerve.

Massimo Pedrazzini spune ca italienii sunt multumiti de Ianis Hagi. Acesta a dezvaluit si o discute pe care a avut-o cu "Regele"

"Din ce stiu eu impresiile sunt foarte pozitive. Este un jucator foarte apreciat. Nu ne uitam ca are 18 ani, nu ne uitam ca e o realizare extraordinara sa ajungi la o echipa mare, in Serie A, la doar 18 ani."

"S-a dus acolo cu destula experienta, doi ani de Liga 1 in Romania, dar ritmul jocului, viteza, contractele fizice sunt total diferite acolo. Faptul ca a avut posibilitatea sa faca trecerea si ca face parte din lotul mare si este o realizare extaordinara."

"Si daca Hagi nu pune presiune pe el, numele tot ar fi reprezentat o presiune pe Ianis. Imi spunea si el cand am lucrat impreuna ca nu i se pare corect sa se faca comparatii, dar stia ca se vor face oricum."

"Spunea ca baiatul lui are calitate deosebita. Si are, pentru ca daca nu avea, Fiorentina nu investea un milion de euro in el", a spus Pedrazzini la Prosport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Condițiile în care restaurantele ar putea să rămână deschise indiferent de incidența cazurilor de COVID
BRAT
Modifică setările cookies