Seicii sunt FURIOSI! Piti a terminat sezonul pe 4, acum i-au gasit INLOCUITOR! Ce antrenor de nationala e asteptat sa-l demita:

Piti a avut mare ghinion: echipa lui a ratat locul trei in ultima etapa din Arabia Saudita, in minutul 90!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Mai 2015, 09:53
Data actualizarii: Sambata 16 Mai 2015, 17:30

Al Ittihad nu a terminat asa cum trebuie acest sezon, in care seicii sperau ca Piti poate face o minune. Cu cateva etape inainte de final, fostul selectioner trebuia sa bata tot pentru un finish minunat pe locurile 1-2.

Numai ca victoriile nu s-au legat, nici macar in ultima etapa. Locul trei era obligatoriu pentru Piti, insa n-a avut noroc sa-l atinga.

Fara Sanmartean - accidentat, insa cu Szukala integralist, Ittihad a fost egalata in ultimul minut al meciului cu Al Ahli, scor 1-1. Astfel, diferenta de doua puncte fata de locul trei - Al Hilal - a ramas, pentru ca fosta echipa a lui Reghe a batut cu 5-1 acasa, cu Hajer.

Presa din Arabia Saudita anunta ca seicii i-au gasit deja un inlocuitor lui Piti: fostul selectioner al Poloniei, Franciszek Smuda, care s-a despartit in acest an de Wisla Cracovia.

Antrenorul roman a renuntat in iarna la o clauza din contract care prevedea o compensatie financiara daca va fi demis inainte de finalul contractului, care expira peste un sezon, acceptand sa fie concediat daca nu califica echipa in Liga Campionilor Asiei, adica daca nu termina pe unul dintre primele trei locuri.

Scenariu care s-a intamplat ca linie de clasament.

Modifică setările cookies