Se face! Transfer înainte de EURO 2024 pentru un tricolor: "Situația va fi clarificată în următoarele zile"

Deian Sorescu Gaziantep rakow Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Iunie 2024, 22:20
Data actualizarii: Joi 06 Iunie 2024, 22:21

Jucătorii naționalei României se pregătesc pentru EURO 2024, însă unii dintre ei decid în această perioadă și echipa de club la care vor evolua în următorul sezon.

Printre fotbaliștii care își stabilesc viitorul în aceste zile se numără și Deian Sorescu (26 de ani), fotbalist care a fost împrumutat în a doua parte a sezonului trecut de Rakow (Polonia) la Gaziantep (Turcia).

Turcii anunță că Gaziantep îl va păstra pe Deian Sorescu

Sorescu, folosit pe postul de extremă dreapta la Gaziantep, a jucat constant la formația turcă, 17 meciuri, a avut și realizări, patru goluri și două pase decisive, iar echipa lui a evitat dramatic retrogradarea, în ultima etapă din Super Lig.

Împrumutul lui Sorescu s-a încheiat, însă Gaziantep nu vrea să îl lase pe internaționalul român să se întoarcă la Rakow, după cum titrează turcii de la Gazete Ekspres. Sursa citată susține că Gaziantep fie va achita direct clauza de transfer definitiv, 700.000 de euro, fie va încerca să obțină un nou împrumut.

"Sorescu a impresionat prin prestațiile sale și va fi păstrat în lotul lui Gaziantep. Situația lui va fi clarificată în următoarele zile", susțin turcii.

Pentru păstrarea lui Sorescu ar insista și antrenorul Selcuk Inan (39 de ani), cel care a preluat echipa de la Marius Șumudică, în martie, și a reușit să o salveze de la retrogradare cu 5 victorii obținute în cele 10 meciuri.

Turcii susțin că Gaziantep și-ar dori să îl aibă în sezonul viitor și pe Florin Niță (36 de ani). Situația portarului este ceva mai complicată, având în vedere că și-a încheiat contractul și și-a anunțat deja plecarea, însă rămâne de văzut dacă va putea fi întors din drum.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!