"E gata!" Ce se va întâmpla cu Ianis Hagi din sezonul următor

Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Iunie 2024, 16:19
Data actualizarii: Joi 06 Iunie 2024, 16:31

Ianis Hagi (25 de ani) se pregătește de EURO 2024 cu naționala României, însă viitorul său în ceea ce privește echipa de club este incert.

În sezonul încheiat recent, Ianis Hagi a fost împrumutat de Rangers la Alaves. Decarul român a avut parte de o experiență mai degrabă nefastă, cu numeroase meciuri în care a fost rezervă neutilizată și puține realizări.

Presa scoțiană, convinsă că Ianis Hagi va pleca de la Rangers: "Cariera lui de pe Ibrox e gata"

Alaves nu a avut opțiunea unui transfer definitiv, iar Ianis Hagi ar trebui să revină la Rangers, club de care aparține și cu care mai are încă doi ani de contract. Totuși, presa din Scoția este convinsă ca fiul "Regelui" nu se va mai întoarce pe Ibrox.

Bazându-se și pe declarațiile recente făcute de Ianis Hagi în cantonamentul naționalei României, jurnaliștii din Scoția nu mai văd un viitor pentru român la formația din Glasgow.

"Starul lui Rangers oferă un indiciu major și dezvăluie ce i-a spus agentului. Cariera lui de pe Ibrox e gata", a titrat The Scottish Sun, care a continuat: "Ianis Hagi a dezvăluit că le-a transmis impresarilor săi să îi găsească echipa potrivită și managerul potrivit, confirmând practic că va pleca de la Rangers".

O variantă similiară este prezentată și de publicația The Herald: "Hagi a fost împrumutat în sezonul trecut la Alaves, unde a avut parte de un timp de joc limitat. Pare puțin probabil că va face parte din planurile lui Philippe Clement pentru următorul sezon. Hagi pare acum resemnat că va pleca de pe Ibrox".

Ce a declarat Ianis Hagi: "Le-am spus agenților înainte să merg la națională ce îmi doresc"

Aflat în cantonamentul naționalei României, unde se pregătește pentru EURO 2024, Ianis Hagi a dezvăluit discuțiile purtate cu impresarii săi în ultima perioadă.

"Concentrarea mea e la EURO. Am avut discuții cu impresarii, e normal, dar presiunea e la ei. Ei știu ce-mi doresc pentru viitorul meu, e o vară destul de importantă pentru mine din toate punctele de vedere.

Le-am spus înainte să merg la națională ce îmi doresc, aștept să lucreze cât mai bine, să-mi găsesc echipa și antrenorul potrivit pentru mine. Nu pot spune dacă voi fi la Rangers sau altundeva. Viitorul meu depinde de impresarii mei", a declarat Ianis Hagi.

Ianis Hagi a refuzat să vorbească despre interesul lui Fenerbahce

La conferința premergătoare duelului cu Liechtenstein, miercuri, Ianis Hagi a fost întrebat despre eventuala sa mutare la Fenerbahce, după zvonurile apărute în presă.

"(n.r. despre Fenerbahce) Odată ce am făcut primii pași la echipa națională și m-am prezentat, gândul meu e doar aici. Puteți să-mi contactați impresarii. (n.r. Dar tu ce îți dorești?) Eu îmi doresc să trecem de grupe, să fie lumea bucuroasă și să îi scoatem în stradă!", a spus Ianis Hagi la conferința de presă.

VIDEO Declarații Ianis Hagi înainte de România - Liechtenstein

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!