Scandal de PROPORTII la Schalke! Marica se bucura pe ascuns! GAFA care l-a scos din minti pe Huntelaar si l-a facut sa-si anunte plecarea!

Autor: Sport.ro
Luni 23 Aprilie 2012, 17:19

	Scandal de PROPORTII la Schalke! Marica se bucura pe ascuns! GAFA care l-a scos din minti pe Huntelaar si l-a facut sa-si anunte plecarea!

Dupa Raul, Schalke e pe cale sa-l piarda si pe Huntelaar, golgheterul echipei din acest sezon.

La doar cateva zile dupa ce Raul a anuntat oficial ca pleaca de la Schalke, celalalt golgheter al echipei pare ca a innebunit. Huntelaar s-a luat la bataie la antrenament cu Jones inainte de deplasarea la Augsburg si a fost amendat de antrenor.

Olandezul a jucat insa cu Augsburg si a salvat-o pe Schalke cu golul egalizator. Dupa meci insa, staff-ul l-a uitat pur si simplu pe atacant la stadion iar acesta a fost transportat de politie la aeroport. Bild anunta ca Huntelaar e hotarat sa plece dupa acest incident. E golgheterul unei echipe care a pierdut contactul cu granzii Bayern si Dortmund si isi doreste un club mai mare dintr-un campionat mai puternic. S-a vorbit in mai multi ani la rand de interesul lui Manchester United pentru el, dar si Juventus l-ar dori din vara.

Chiar daca atmosfera e tensionata in lot, Marica nu poate sa nu se bucure dupa aceste ultime zile. Poate deveni atacantul numarul 1 din lot in sezonul urmator. Nu prea a avut sanse sa joace in 2011 si 2012.

Vela: Am semnat ordonanța militară 8. Exportul de cereale a fost interzis pe perioada stării de urgență
BRAT