Sapunaru a plecat in Turcia. "N-o sa zic niciodata ca Sumi, nu vreau sa ia Steaua titlul!"

Sapunaru a plecat in Turcia. "N-o sa zic niciodata ca Sumi, nu vreau sa ia Steaua titlul!"

Sapunaru a plecat in Turcia sa semneze cu echipa lui Sumudica. Astra primeste 300 000 de euro in schimbul fundasului de 33 de ani.

Sapunaru trebuie sa mai treaca vizita medicala inainte de a deveni oficial jucatorul lui Kayserispor. Spera ca Astra isi va face din nou echipa de play-off si le transmite fostilor colegi ajunsi la Steaua sa rateze inca o data titlul in Liga 1. :)

"Merg sa fac vizita medicala, pe urma vedem. E o noua provocare pentru mine, sper sa fiu 100% si sa dau totul pe teren. Cei de la Astra m-au inteles. Nici n-am plecat pe gratis, le multumesc si celor de la Astra, si colegilor, si antrenorilor pe care i-am avut. Imi pare rau ca plec pentru ca era un grup frumos. Cred ca si anul asta se face o echipa buna. Trebuie adusi jucatori noi, vedeti ca toate echipele s-au intarit.

Mai ales Steaua, au luat foarte multi jucatori de la noi, de la Astra, si-au facut echipa destul de buna anul asta. Sper sa ma integrez bine, vreau sa termin cariera cu fruntea sus. Steaua e singura echipa care poate sa plateasca salarii mari. Imi doresc sa ajunga Rapid in Liga 1, nu ma intereseaza de Steaua. N-o sa spun ca Sumi, ca vreau ca Steaua sa ia campionatul. Nu vreau niciodata!", a spus Sapunaru.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Parlamentul dezbate bugetul de stat. Când va primi votul final
BRAT

Modifică setările cookies