Costel Pantilimon Malaga Stranieri

Salariul urias pe care Pantilimon il cere de la viitoarea sa echipa! S-ar putea bate cu Messi, Bale, Ronaldo si Neymar la anul

Pantilimon ar putea ramane in Anglia si sezonul viitor. Si un club din Spania a pus ochii pe fostul goalkeeper al lui Manchester City.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Iunie 2014, 18:26
Data actualizarii: Miercuri 04 Iunie 2014, 18:38

Conform site-ului foobtalldirectnews.com, Costel Pantilimon este noua tinta de pe lista de transferuri a lui West Ham din Anglia si Malaga din Spania.

Ramas luiber de contract, Costel Pantilimon a devenit atractiv si pentru nume mai importante, precum Arsenal si Sunderland, insa conditiile impuse de jucator sunt destul de ridicate.

Cu un salariu anual de aproximativ 1.5 milioane de euro la Manchester City, Costel Pantilimon cere un salariu mai mare de la viitoarea sa echipa. Ar putea castiga chiar si 2 milioane de euro.

Mai mult, portarul roman nu mai vrea sa fie rezerva la viitorul sau club, astfel va cere garantii ca va fi principala solutie pentru postul de portar.

"Portarul are optiuni limitate in aceasta privinta, desi Malaga l-a informat ca il doreşte pentru a-l inlocui pe Willy Caballero, care ar putea sa plece chiar pentru a-l înlocui pe Pantilimon la City", mentioneaza footballdirectnews.com.

Modifică setările cookies