Sahtior si-a luat ADIO de la Lucescu: "Bravo, Mister!" Ultimul discurs al lui Il Luce in Ucraina: "Vreau sa le multumesc tuturor" 

Autor: Sport.ro
Duminica 22 Mai 2016, 10:07

	Sahtior si-a luat ADIO de la Lucescu: "Bravo, Mister!" Ultimul discurs al lui Il Luce in Ucraina: "Vreau sa le multumesc tuturor" 

Mircea Lucescu a plecat de la Sahtior dupa 12 ani in care a cucerit 22 de trofee. Ultimul chiar aseara, Cupa Ucrainei.


Lucescu a ramas liber de contract dupa finala de aseara si a decis sa-si ia adio de la Sahtior. Antrenorul roman nu renunta la fotbal, ba chiar pregateste o revenire spectaculoasa.

"A fost ultimul meci al meu aici. Am spus si inainte ca ma voi comporta intr-o maniera civilizata pana cand imi expira contractul, pana la ultimul meci, nu am vorbit si nu am negociat cu alt club. Nu am dorit sa risc pozitia din clasament sau parcursul din Europa League sau Cupa. Dar de maine sunt un antrenor liber. De maine, probabil o sa negociez cu alta echipa. La fel si Sahtior, va cauta un alt antrebnor. Vreau sa le multumesc tuturor oamenilor cu care am lucrat in cei 12 ani petrecuti aici, inclusiv reporterilor. Poate ca n-au o contributie atat de semnificativa, dar a fost importanta"
, a spus Mircea Lucescu la conferinta.

Antrenorul roman si-a luat adio si de la suporteri. "Vreau sa le multumesc fanilor, nu imi imaginez cat de mult sufera ei pentru ca echipa este plecata. Cred ca succesul nostru le aduce o mica bucurie. Vreau sa le multumesc jucatorilor. In cei 12 ani au fost multi jucatori, am schimbat 5 sau 6 echipe. Am adus jucatori tineri, am crescut impreuna, am castigat trofee, iar ei au plecat la cluburi mari din Europa. Uneori primesc mesaje de la ei. am avut rabdare cu ei, iar ei au devenit barbati adevarati. Vreau sa le multumesc jucatorilor de acum, dar si celor care au plecat. Veti fi mereu in inima mea, o sa va urmaresc in toata cariera voastra. Le-am spus jucatorilor mei sa castige in continuare titluri. Vreau sa-i imbratisez pe toti.

Vreau sa-i multumesc si presedintelui nostru. Vreau sa-l imbratisez si sa sa-i spun ca ii sunt recunoascator pentru ca m-a lasat sa antrenez aici, nu doar sa-i fiu antrenor ci si prieten. Stiu cat de mult sufera pentru ca nu poate sa fie alaturi de echipa lui, mai ales in momente ca astea, cand castigam. O sa-i fiu mereu recunoascator presedintelui nostru, o sa tin minte asta toata viata", a spus Il Luce.

Zenit are cele mai mari sanse sa puna mana pe Lucescu, cel care mai este dorit si in Turcia, de Galatasaray.

Presa din Rusia anunta insa ca Mircea Lucescu a fost ademenit la Sankt Petersburg cu un salariu de 4 milioane de euro pe sezon pentru urmatorii trei ani. Zenit are un buget mai mare decat Sahtior. A cumparat jucatori precum Hulk si Witsel cu 60 de milioane de euro! 

Prioritățile pe care Ioana Mihăilă le are la conducerea Ministerului Sănătății
BRAT
Modifică setările cookies