OFICIAL Românul Gabriel Boloca, jucător de națională, dat afară de la echipa din Italia!

gabriel boloca Daniel Boloca Echipa Nationala Juventus Torino Seregno Calcio Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Ianuarie 2023, 12:16
Data actualizarii: Duminica 29 Ianuarie 2023, 12:22

Clubul din Peninsulă i-a reziliat contractul fotbalistului ”tricolor”, cu care semnase în vară.

Gabriel Boloca, fotbalist cu selecții la toate naționalele de juniori ale României și fratele mai mic al lui Daniel Boloca, a fost dat afară de Seregno Calcio, conform informațiilor publicate de Lega Nazionale Dilletanti, forul care conduce fotbalul amator din Italia.

Clubul din Serie D, cu care Boloca a semnat în vară un contract pe un sezon și unde a jucat doar 2 meciuri în campionat, i-a reziliat contractul fundașului central care are în CV inclusiv echipa secundă a lui Juventus Torino, grupare la care a fost legitimat timp de 13 sezoane.

Gabriel Boloca a debutat la seniori la Juventus Torino Under 23

Gabriel Boloca a debutat la nivel de seniori în luna aprilie a anului trecut, când a jucat titular la Juventus Under 23 într-un meci din Serie C câștigat cu 3-2 în fața celor de la Legnago Salus, singura sa prezență la nivel profesionist.

Transferul la Seregno din Serie D din vară a fost unul surprinzător, având în vedere că presa italiană scria atunci că românul ar putea ajunge la deținătoarea Europa League, Eintracht Frankfurt, ca parte a posibilului transfer al lui Evan Ndicka de la nemți la Juventus.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!