Reacția italienilor după ce Giovanni Becali a vorbit despre viitorul lui Valentin Mihăilă la Parma

valentin mihaila giovanni becali Parma Stranieri Ioan Becali
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 29 Iunie 2023, 13:41
Data actualizarii: Joi 29 Iunie 2023, 13:54

Ioan Becali (71 de ani) a vorbit viitorul lui Valentin Mihăilă la Parma, ocupanta locului patru în Serie B la finalul sezonului trecut.

Fostul impresar a dezvăluit că, cel mai probabil, Mihăilă (23 de ani) va continua alături de „cruciați”.

Italienii de la Parma Live îi dau dreptate lui Becali, susținând că fostul jucător al Universității Craiova ar trebui să rămână la Parma, deoarece este în revenire de formă.

„În această perioadă de transferuri, Valentin Mihăilă nu ar trebui să plece de la Parma. Atacantul român a revenit după un an lipsit de inspirație, provocat și de accidentările numeroase care l-au împiedicat să fie pe teren.

Așadar, prețul său a scăzut considerabil și este greu de crezut că Parma va accepta să piardă o sumă de bani pentru fostul jucător al Universității Craiova”, au scris italienii de la Parma Live.

„Mihăilă cred că rămâne în procent de 99%, vom vedea ce planuri au Parma, Pisa, la Pisa a venit director sportiv nou”, a spus Giovanni Becali - mai multe detalii AICI.

Cifrele lui Valentin Mihăilă

Cotat la 2.7 milioane de euro, potrivit Transfermarkt, Valentin Mihăilă a evoluat de-a lungul carierei sale pentru Universitatea Craiova, Atalanta BC (trimis sub împrumut de la Parma în perioada ianuarie 2022 - iunie 2022) și Parma.

  • Universitatea Craiova: 71 meciuri jucate, 10 goluri, 13 assist-uri
  • Parma: 49 meciuri jucate, 9 goluri, 6 assist-uri
  • Atalanta BC: 7 meciuri jucate, 0 goluri, 0 assist-uri
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!