„A stat pe bancă la Arteta? Mă ia și pe mine într-o zi, că suntem prieteni!” Cătălin Cîrjan nu l-a impresionat pe Ioan Becali 

Catalin Cirjan ioan becali Rapid Fotbal intern Giovanni Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Iunie 2023, 18:58
Data actualizarii: Miercuri 28 Iunie 2023, 18:59

Cătălin Cîrjan (20 ani) a semnat cu Rapid în această vară, sub formă de împrumut de la Arsenal. 

Fotbalistul român a fost împrumutat de Arsenal Londra la Rapid, cu opțiune de cumpărare. Transferul său nu l-a impresionat pe Ioan Becali, fostul agent având o reacție tranșantă în acest sens. Vorbind inițial despre revenirea lui Louis Munteanu la Fiorentina, club care l-a împrumutat la Farul, fostul impresar a declarat că dacă italienii erau atât de impresionați de român nu l-ar fi împrumutat. 

Ulterior, a făcut o paralelă cu situația lui Cătălin Cîrjan, legitimat la Arsenal, unde a jucat pentru echipa U23, fără să aibă vreun minut la echipa mare a „tunarilor”. Ioan Becali a comentat dur situația fotbalistului, care a acuzat în urmă cu trei luni când oficialii FRF anunțau că a refuzat convocarea la naționala U21. 

Ioan Becali: „Ce a făcut până acum?”

Ioan Becali a și ironizat situația lui Cătălin Cîrjan, precizând că nu are vreo importanță faptul că acesta a fost chemat pe banca de rezerve a lui Mikel Arteta. 

„Cu Louis Munteanu nu am nicio treabă, a luat campionatul cu Farul, credeți că dacă era jucător de Fiorentina, erau inconștienți să îl lase împrumut? El se antrenează cu ei, dar îl și țin? Credeți că echipele dacă au pus mâna pe copii îi mai lasă? Hai, împrumută, dar dacă Munteanu va fi împrumutat și anul ăsta, tot la Farul sper, că i-a mers bine. Ce înseamnă? O să vedem și cu Cîrjan, că s-a făcut o telenovelă cu el, că nu l-a băgat nimeni la națională, că nu știu ce, dar eu nu înțeleg ce a făcut acest copil până acum?

Că a stat pe bancă la Mikel Arteta? Păi, și eu mă duc, că sunt prieten cu el și mă ia și pe mine pe bancă într-o zi, care e problema? U23 e una și Arsenal echipa mare e alta, măcar 5 minute, să te debuteze, dar timpul le va rezolva pe toate”, a declarat Ioan Becali la Digi Sport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!