Răzvan Marin, prestație ștearsă în ultimul meci al lui Cagliari! Ce note a primit mijlocașul român, trimis în teren în a doua repriză 

Razvan Marin Cagliari Salernitana Stranieri
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 09 Mai 2022, 10:55
Data actualizarii: Luni 09 Mai 2022, 10:58

Salernitana și Cagliari s-au întâlnit în etapa cu numărul 36 din Serie A, 1-1. 

Scorul a fost deschis de gazde, în minutul 68, din penalty, însă Altare a egalat în minutul opt de prelungiri, aducând un punct importnt echipei sale, care rămâne în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Notele primite de Răzvan Marin după prestația din meciul cu Salernitana

Răzvan Marin (25 ani) a început duelul din postura de rezervă și a fost trimis în teren de antrenor în minutul 59, în locul lui Rog, la scorul de 0-0. Mijlocașul român nu a reușit însă să își facă prezența simțită în teren, iar notele sale au fost pe măsură. Lăudat de italieni în trecut pentru meciurile bune făcute, Răzvan Marin nu a mai reușit să impresioneze. 

Cei de la Eurosport l-au notat pe mijlocașul român cu 5.5 pentru prestația pe care a avut-o în cele 32 de minute de joc primite. 

„Nu intră foarte bine în meci, schimbarea de ritm dorită de Agostini cu intrarea lui nu apare”, au notat cei de la eurosport.it. 

Aceeași notă a primit-o și din partea celor de la tuttomercatoweb.com, care au evidențiat faptul că nu a adus schimbarea dorită: „Nu poate aduce schimbarea de ritm și calitatea de care ei au nevoie”. 

În urma rezultatului de duminică seară, diferența dintre cele două echipe este de doar un punct, Cagliari aflându-se pe ultimul loc retrogradabil, cu 29 de puncte, în timp ce Salernitana se află fix deasupra liniei roșii, cu două etape înainte de final. 

Echipa lui Răzvan Marin are meci greu în etapa următoare, cu Inter, iar în ultima etapă joacă împotriva celor de la Venezia, ultimii clasați. De cealaltă parte, Salerenitana va juca cu Empoli și Udinese. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!