Razvan Lucescu PAOK Salonic Stranieri

Răzvan Lucescu, anunț surprinzător despre cariera sa: „Mă gândesc serios să mă opresc!” Ce planuri are 

Răzvan Lucescu se gândește să se retragă din antrenorat. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Iulie 2022, 21:37
Data actualizarii: Luni 04 Iulie 2022, 21:37

În vara anului trecut, Răzvan Lucescu (53 ani) a revenit la PAOK Salonic. Antrenor nu a mai izbutit să câștige titlul, cum a făcut-o în sezonul 2018-2019, și a terminat pe locul 2, cu 64 de puncte, la 19 puncte în spatele lui Olympiakos. 

Cu un contract valabil până în 2024, Răzvan Lucescu a mărturisit că nu își propune să aibă o carieră atât de îndelungată în antrenorat precum tatăl său, Mircea Lucescu (76 ani). Tehnicianul lui PAOK a dezvăluit că se gândește serios să se retragă în următorii ani pentru a se bucura și de alte lucruri. 

Răzvan Lucescu: „Nu vreau să fiu ca tatăl meu!”

„Sunt în istoria lui PAOK şi voi rămâne, nimic nu se mai schimbă. Chiar dacă aş avea aici o perioadă proastă, nu se mai schimbă asta. Am venit pentru că iubesc acest oraş. 

Nu vreau să fiu că tatăl meu, niciodată nu mă compar cu tatăl meu, niciodată nu mi-am proiectat viitorul pentru a avea o carieră ca a tatălui meu. 

Îmi place meserie mea, dar mă gândesc serios ca în doi, trei, patru ani să mă opresc. Ce simt este că încep să mă simt bătrân, că îmbătrânesc, îmbătrânesc”, a declarat Răzvan Lucescu într-un interviu acordat pentru PAOK. 

De-a lungul carierei, Răzvan Lucescu le-a mai antrenat pe FC Brașov, Rapid București, echipa națională a României, El Jaish, Petrolul Ploiești, Xanthi și Al-Hilal. A cucerit un titlu și două cupe ale Greciei cu PAOK, campionatul în Arabia Saudită, Cupa și Liga Campionilor Asiei cu Al-Hilal, O Cupă a Qatarului cu El-Jaish și două Cupe ale României cu Rapid.  

Modifică setările cookies