Rafael van der Vaart il DISTRUGE pe Razvan Marin! "Cum joaca mingea... parca e daltonist!"

Rafael van der Vaart il DISTRUGE pe Razvan Marin! "Cum joaca mingea... parca e daltonist!"

Razvan Marin a jucat o repriza pentru Ajax in amicalul cu Wolfsberger, castigat cu 2-0.

La finalul meciului din Austria, Rafael van der Vaart, fost jucator la Ajax, a dat de pamant cu mijlocasul roman. Fostul star din nationala Olandei l-a acuzat pe Marin ca nu are destula incredere in el si l-a facut daltonist.

"Foarte slab, foarte slab! Se misca bine, am avut intotdeauna sentimentul ca poate mult mai mult. Dar nu are incredere deloc. Cum joaca mingea... parca e daltonist", a spus olandezul pentru Ziggo Sport.

Chiar daca l-a criticat, Van der Vaart recunoaste ca romanul are calitati si are in continuare incredere in el.

"Nu vreau sa spun o prostie, insa eu continui sa cred ca poate mai mult. Era probabil cel mai bun de la Standard Liege. Ajungand la Ajax, e ca si cum şi-ar spune «nu sunt suficient de bun». Nu ai voie sa pierzi mingea pe postul lui la Ajax. Nu e posibil. Daca ii vezi cursele, avansarile, sutul bun... Acela este el", a spus fostul jucator de la Real Madrid. 

Razvan Marin este dorit in Serie A. Jucatorul ar putea ajunge la Cagliari, fosta echipa a lui Walter Zenga, care il doreste langa Nainggolan. Desi nu il folosesc mai deloc, oficialii lui Ajax Amsterdam nu vor sa-l lase sa plece pentru mai putin de 15 milioane de euro. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus. Regulile speciale pe care va trebui să le respectăm dacă vrem să votăm la alegerile locale din 2020
BRAT