Stranieri

Radoi a fost aproape sa piarda toata AVEREA stransa la arabi. Ce s-a intamplat cu proprietatile sale din Dubai in timpul mandatului la Steaua

Marti, 27 septembrie: Borussia Dortmund - Real Madrid, in direct la ProTV! 
Joi, 29 septembrie: Steaua - Villarreal, la ProTV! 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Septembrie 2016, 08:46
Data actualizarii: Marti 20 Septembrie 2016, 08:56

Mirel Radoi a avut un mandat de antrenor de cosmar la Steaua. Acesta a ratat calificarea in grupele cupelor europene, mai intai in Champions League iar apoi in Europa League, in fata lui Partizan, respectiv a lui Rosenborg, iar dupa cateva luni la carma echipei a decis sa renunte la post, fiind inlocuit cu Reghecampf in iarna.

Radoi a povestit pentru Dolce cum si-a riscat toata averea pentru a veni antrenor la Steaua, arabii putand sa iti confiste toate proprietatile si sa iti inghete conturile daca parasesti tara pe o perioada prea mare de timp:

"Mi-era greu sa refuz. Numai cine nu e in locul meu spune ca ar fi refuzat, ca ar mai fi avut oferte ca fotbalist, ca n-am avut licente... Mi-a fost greu sa refuz si nici n-as fi refuzat, indiferent care erau conditiile. Cred ca mai multe nebunii decat mine nu putea sa faca nimeni pentru asta. Mi-am lasat cele doua case de aici, cele 4 masini, am abandonat tot, conturile de la banca. 

La mine au fost conturile inghetate, nu puteam sa fac nicio tranzactie, pentru ca eu am lipsit mai mult de 6 luni din aceasta tara. A trebuit sa vin sa-mi refac actele. Totul era in stand-by. Aici daca nu vii un anumit timp si nu dai niciun semn de viata, chiar daca sunt proprietatile tale, devin ale guvernului si a trebuit sa iau toate procedurile din nou, sa vin cu acte sa demonstrez ca sunt proprietatile mele. 

Si cred ca nimeni nu putea sa faca o nebunie mai mare ca mine doar sa vina antrenor la Steaua. De-asta de multe ori am fost suparat pentru usurinta cu care anumiti oameni vorbesc, pentru ca ei nu stiu prin ce am trecut eu. Sa lasi totul, sa lasi sotia gravida si cu doi copii sa transporte toate lucrurile, sa aiba grija de doua case, de patru masini. Si nici ea n-a putut sa se descurce singura", a declarat Radoi pentru Dolce Sport.

Modifică setările cookies