Pulhac, criticat de presa din Spania!

Autor: Sport.ro
Luni 22 Noiembrie 2010, 17:37
Pulhac, criticat de presa din Spania!

Cristian Pulhac este criticat de presa spaniola dupa evolutia din meciul pierdut de Hercules Alicante, scor 0-3, in fata lui Espanol Barcelona, partida in care a provocat un penalti, dupa o faza prosteasca.

Pentru Información, Pulhac si Thomert nu s-au ridicat, nici pe departe, la nivelul lui Drenthe si Pena. Tot Informacion scrie ca Pulhac a avut grija sa aduca "mai multa rusine" provocand un penalti ce putea fi evitat.

El Mundo Deportivo sustine ca Pulhac a fost autorul unei faze "prostesti", dupa ce l-a faultat pe Alvaro in suprafata de pedeapsa.

Las Provincias scrie despre Pulhac ca, dupa meciul de duminica, va avea mari probleme in a se impune in echipa. "Este adevarat ca mare parte a meciului nu au fost mari probleme in aparare, insa pe roman nu l-a insotit norocul la multe decizii luate si a incheiat meciul comitand un penalti clar la Alvaro. Insa atunci meciul era decis, dar totusi golul al treilea nu a facut altceva decat sa fie inca un pumnal in rana mortala a echipei Hercules. Pulhac nu s-a simtit bine inca din primele minute. A gresit la primele trei pase si acest lucru l-a afectat din punct de vedere psihic. Desi nu i se poate imputa esecul echipei sale, este adevarat ca trebuie sa-si imbunatateasca prestatiile daca vrea sa fie titular", a notat sursa citata.

Mediafax

Președintele Senatului, Teodor Meleșcanu, este cercetat de Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului
BRAT