Primul transfer al lui Piturca din Romania. Proaspat prezentat la Al Ittihad, Piti i-a "furat" un om lui Gica Hagi

Fostul international Stefan Iovan s-a despartit "amiabil" de Viitorul Constanta si va fi antrenorul secund al lui Victor Piturca la Al-Ittihad Jeddah. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Decembrie 2015, 14:04
Data actualizarii: Joi 10 Decembrie 2015, 14:23

Iovan s-a alaturat staff-ului tehnic condus de Gheorghe Hagi in octombrie 2014, insa a decis acum sa ia drumul Arabiei Saudite si sa il ajute pe Victor Piturca in Golf.

Fostul capitan al Stelei a mai lucrat alaturi de Piturca mult timp la nationala Romaniei, in calitate de antrenor secund. 

Piturca, care a mai antrenat-o in sezonul trecut pe Al Ittihad, l-a inlocuit acum pe un alt fost jucator stelist, Ladislau Boloni. 

"Am venit intr-un moment greu, Gica m-a sunat si m-a rugat sa vin. Am sosit cu mare placere si cred ca am facut lucruri extraordinare intr-un an si jumatate. Am scapat anul trecut cu destule etape inainte de finalul sezonului de retrogradare, iar anul asta am evoluat si am ajuns sa ne batem cu orice echipa si sa impunem respect. Este meritul tuturor ca rivalele au ajuns sa se teama de noi.

La Viitorul este un grup deosebit de baieti, care respecta ce le spune Gica. Sunt sigur ca multi jucatori de aici vor ajunge departe, poate ca vor juca la echipe mari ale Europei.

Eu sunt om de echipa, asa am fost si la Steaua, si la echipa nationala. Acum sper sa facem performanta in Arabia. Sper din toata inima sa facem o treaba buna, asa cum am facut si in trecut", a spus Stefan Iovan.

Sursa: Academia Hagi TV

Modifică setările cookies