Dennis Man Parma Roberto Stellone Stranieri

"Poate decide meciurile în orice moment". Evoluțiile lui Dennis Man, din ce în ce mai lăudate în Italia

Convocat pentru ultimele meciuri ale naționalei în Nations League, Dennis Man trece printr-o perioadă bună a carierei. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Septembrie 2022, 18:22
Data actualizarii: Duminica 25 Septembrie 2022, 18:42

Jucătorul de 24 de ani a avut un începtut de sezon destul de bun și a devenit unul dintre jucătorii de bază pentru tehnicianul formației Parma, unde evoluează alături de Valentin Mihăilă

Într-un interviu acordat pentru ParmaLive, Roberto Stellone a vorbit despre jucătorii de la Parma și despre calitățile acestora, aducându-l în discuție și pe Dennis Man. 

"Parma are doi portari extraordinari, au jucători precum Tutino, Estevez. Este și Man, care este un fotbalist devastator care poate decide meciurile în orice moment", a declarat tehnicianul italianul. 

Cifrele lui Dennis Man în acest sezon

În această stagiune, Dennis Man a evoluat în fiecare dintre cele șase meciuri disputate de Parma. Fotbalistul român a reușit să se impună pe tabela de marcaj în două situații: în victoria cu Ascoli (3-1) și în remiza cu Bari (2-2).

De-a lungul carierei, Dennis Man a fost legitimat la Vladimirescu, Atletico Arad, UTA BD, FCSB și Parma. Cele mai multe apariții le-a bifat la roș-albaștri, 146, unde a marcat de 49 de ori și a pasat decisiv în 29 de situații.

Modifică setările cookies