Plecarea lui Ianis Hagi de la Rangers este inevitabilă! Scoțienii au anunțat singura condiție

Ianis Hagi EURO 2024 rangers Romania Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Iulie 2024, 10:12
Data actualizarii: Joi 04 Iulie 2024, 10:12

După un parcurs nesperat de bun, România a fost eliminată în optimile EURO 2024, după 0-3 cu Olanda, iar tricolorii ale căror situații la echipele de club sunt incerte pot să înceapă să caute soluții.

Unul dintre jucătorii aflați într-o asemenea situație este Ianis Hagi. După accidentarea suferită în 2022, din cauza căreia a lipsit de pe teren mai bine de un an, internaționalul român nu și-a mai găsit locul la Rangers și a fost cedat sub formă împrumut la Alaves, însă nici acolo nu a reușit să se impună.

Scoțienii anunță plecarea lui Ianis Hagi de la Rangers

În această vară, mijlocașul ar trebui să revină la gruparea scoțiană, însă sunt șanse mici să rămână pe Ibrox Park. Presa din Scoția a anunțat deja de mai multe luni că internaționalul român nu mai face parte din planurile lui Philippe Clement, astfel că Ianis Hagi va fi nevoit să își găsească o nouă echipă.

Chiar decarul României a confirmat acest lucru înainte de plecarea tricolorilor spre Germania. În acest context, scoțienii susțin că despărțirea lui Ianis Hagi de Rangers se apropie cu pași iuți, mai ales că Philippe Clement nu îl mai dorește la echipă.

Eliminarea României de la EURO 2024, după înfrângerea cu Olanda, îi poate grăbi plecarea lui Ianis Hagi de la Rangers. Jucătorul de 25 de ani care a ajuns pe Ibrox în urmă cu patru ani, pare că a jucat deja ultimul său meci pentru echipă. Sezonul trecut, mijlocașul a fost împrumutat la Alaves, iar după un sezon dezamăgitor, este puțin probabil ca Philippe Clement să îl vrea din nou în echipă”, au scris scoțienii de la Ibrox News.

Rangers așteaptă ”prețul corect” pentru Ianis Hagi

Totuși, presa din Scoția a anunțat că după participarea la turneul final, cota de piață a lui Ianis Hagi ar putea să crească, lucru ce ar face mai complicată plecarea de la Rangers, având în vedere că scoțienii vor dori să obțină o sumă importantă în schimbul fotbalistului român, mai ales că mai are doi ani de contract.

Chiar dacă Ianis Hagi își dorește o nouă provocare, ultimele sale prestații de la EURO 2024 i-ar putea crește valoarea pe piața de transferuri. Contribuțiile mijlocașului la echipa națională, inclusiv rolul pe care l-a avut în succesul din faza grupelor, ar putea atrage interesul unor cluburi din Europa.

Deși Rangers este dispusă să îl lase să plece, vor căuta un preț corect pentru jucătorul de 25 de ani, având în vedere potențialul său și faptul că mai are doi ani de contract.

Agenții lui Hagi vor trebui să lucreze atent pentru a găsi un club care nu doar să îi satisfacă așteptările jucătorului, dar care să ofere și un pachet financiar potrivit pentru Rangers.

Următorii pași pentru Hagi vor deveni limpezi, iar viitorul său pe Ibrox sau în altă parte va depinde de rezultatul acestor negocieri. ”, au mai scris scoțienii.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!