Pleacă Ianis Hagi de la Rangers? Analiza făcută de presa din Scoția 

Ianis Hagi rangers Scotia Stranieri
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 07 Iulie 2023, 11:41
Data actualizarii: Vineri 07 Iulie 2023, 11:45

Viitorul lui Ianis Hagi (24 ani) rămâne incert după ce s-a scris că ar fi dorit de Lecce, din Serie A. 

Rangers a făcut câteva transferuri în această vară, Michael Beale având ca obiectiv câștigarea titlului în Scoția în sezonul următor. Nu mai puțin de cinci jucători a transferat gruparea scoțiană, care însă trebuie să și renunțe la fotbaliști din lot, pentru a face rost de bani pe care să îi investească în alte câteva transferuri. 

Printre numele apărute în categoria jucătorilor care ar putea fi vânduți s-a strecurat și cel al lui Ianis Hagi, după cum scrie rangersreview.co.uk, conducătorii fiind dispuși să renunțe la el, dacă primesc o ofertă pe măsură. Sursa citată a analizat situația mijlocașului, argumentând de ce există șanse minime ca românul să primească atât de multe minute în sezonul următor. 

Presa din Scoția: „Asta creează o problemă pentru Hagi!” 

Situația lui Ianis Hagi a fost analizată, punctându-se că există mare concurență la Rangers pe postul pe care evoluează mijlocașul român. 

„Este imperativ să precizăm că îndoielile legate de viitorul său nu au legătură cu abilitățile de necontestat ale românului, însă se află în fața unei concurențe puternice pentru minute în sezonul următor. E de așteptat ca Beale să alinieze formația în sistemul 4-3-1-2, așa cum a făcut-o spre finalul sezonului, iar Rangers dispune de mulți mijlocași ofensivi, cea mai bună poziție a lui Hagi. 

În timp ce calitățile lui Hagi sunt potrivite rolului unui decar în sistemul preferat de Beale, românul ar putea ușor juca numărul 8 în meciurile în care Rangers e de așteptat să domine. Cu toate astea, lotul este supraîncărcată pe cele două poziții, iar asta creează o problemă pentru Hagi. Hagi posedă abilitățile de a concura pentru postul de titular, iar un pre-sezon complet va fi esențial în acest sens, pentru a-și construi forma fizică, după ce a ratat aproape un an din cauza accidentării”, a scris jurnalistul Euan Booth Robertson pentru rangersreview.co.uk. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!