Piturca, achizitii surpriza de la Petrolul! Colonia de romani din Arabia se mareste, un spaniol merge si el langa Piti

Autor: Sport.ro
Joi 06 Noiembrie 2014, 08:50

	Piturca, achizitii surpriza de la Petrolul! Colonia de romani din Arabia se mareste, un spaniol merge si el langa Piti

Plecat la Al Ittihad impreuna cu inca 6 "secunzi", Victor Piturca i-a convins pe arabi sa mai faca doua transferuri din Romania.

Piturca nu si-a inceput tocmai bine mandatul, pierzand cu 0-1 pe teren propriu cu Hajer, insa are parte de tot sprijinul seicilor arabi.

Ajuns dupa o adevarata telenovela la Al Ittihad, Piti i-a luat cu el si pe fostii sai secunzi de la echipa nationala, dar si pe fiul sau Alex.

Cu un staff foarte numeros format din romani, fostul selectioner al nationalei Romaniei continua insa achizitiile.

Astfel, Victor Piturca le-a transmis conducatorilor lui Al Ittihad ca ar mai avea nevoie de doi oameni importanti, un preparator fizic si un maseur, dandu-le acestora si doua nume - Razvan Negoita si Ignacio Martinez (ambii de la Petrolul).

Cei doi membrii ai staffului tehnic de la Petrolul, noteaza sportnews.ro, au acceptat deja oferta facuta de clubul lui Victor Piturca, urmand sa incaseze circa 4 mii de euro lunar la Jeddah. Cunoscut dupa porecla "Burta", Razvan Negoita a devenit cunoscut in presa si dupa un episod cu Adrian Mutu, cand fostul fotbalist de pe Ilie Oana i-a daruit acestuia o masina.Razvan Negoita si preparatorul fizic Ignacio Martinez i se vor alatura si tunisianului Morthada Abdellatif, fost kinetoterapeut al Petrolului, acum translator al lui Piturca in Golf.

Gigi Multescu a ramas astfel fara inca doi oameni importanti ai staffului tehnic, dar continua sa se bazeze pe Yuksel Yesiolva (antrenor secund), Daniel Timofte (secund), Catalin Grigore (antrenor cu portarii), Alberto Peribanez (preparator fizic), Adrian Neacsu (maseur) si Claudiu Stamatescu (medic).

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
România, fruntașă în UE privind femeile manager. Afacerile mamelor sunt tot mai prospere în online
BRAT

Modifică setările cookies