Pisa a ratat barajul în Serie B! Ce au făcut fotbaliștii români, în ultima etapă de campionat

Pisa Olimpiu Morutan Serie B Stranieri Olimpiu Moruțan
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 20 Mai 2023, 08:30
Data actualizarii: Sambata 20 Mai 2023, 08:29

Al doilea eșalon din Italia e pe punctul de a fi încheiat.

Pisa, echipă la care evoluează Olimpiu Moruțan, Marius Marin și Adrian Rus, a ratat barajul din Serie B, după ce a pierdut cu Spal (1-2) și va rămâne în al doilea eșalon și din sezonul viitor.

Pisa a ratat barajul în Serie B! Ce au făcut fotbaliștii români, în ultima etapă de campionat

În schimb, Parma, formație la care sunt legitimați Dennis Man și Valentin Mihăilă, a terminat pe locul patru cu 60 de puncte și se vor lupta în semifinalele barajului cu câștigătoarea dintre Cagliari și Venezia, locurile cinci și opt.

Calificate deja în Serie A sunt Frosinone, unde se află Daniel Boloca, și Genoa, care i-a avut în lot în sezonul 2022/23 pe Radu Drăgușin, Denis Drăguș și George Pușcaș.

În ultima etapă, Frosinone a câștigat cu Ternana (3-2), Genoa a învins-o pe Bari (4-3), Parma s-a impus cu Venezia (2-1), iar Pisa a pierdut cu Spal (1-2).

Cum promovezi în Serie A

În al doilea eșalon al Italiei, primele opt clasate au șansa de a obține accederea în prima ligă. Locurile trei, patru, cinci, șase, șapte și opt vor juca într-un sistem cu sferturi de finală, semifinale și finală, în timp ce primele două poziții se califică automat în Serie A.

Cum arată clasamentul

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!