Patru oferte din prima liga pentru Andone. Ce echipe vor sa ii plateasca clauza de reziliere dupa ce a dat 7 goluri in 9 meciuri

Patru oferte din prima liga pentru Andone. Ce echipe vor sa ii plateasca clauza de reziliere dupa ce a dat 7 goluri in 9 meciuri

Florin Andone poate primul transferul vietii! Este dorit in La Liga de 4 echipe, pretul e de 6 milioane de euro

Andone poate reveni in prima liga din Spania, acolo unde este dorit de 4 echipe, anunta Digi. Malaga, Sevilla, Getafe si Espanyol sunt formatiile ce vor sa il transfere pe roman in aceasta luna.

Atancatul nationalei a fost unul dintre oamenii important in finalul campaniei de calificare la Euro, avand un rol important in golul egalarii marcat de Romania in meciul cu Finlanda, in penultima etapa a preliminariilor. Andone a reusit sa marcheze primul gol la nationala in egalul cu Italia, 2-2, fiind cea mai buna evolutie a sa de cand e folosit de Iordanescu.

Andone are insa un parcurs fabulos in liga a doua din Spania, acolo unde a marcat 7 goluri in ultimele 9 meciuri pentru Cordoba, echipa aflata pe locul 2, la egalitate cu liderul Alaves.

Cine vrea sa il cumpere pe Andone trebuie sa plateasca 6 milioane de euro, aceasta fiind clauza de cumparare a romanului.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Medicii avertizează că al treilea val al pandemiei de coronavirus a ajuns şi în România
BRAT

Modifică setările cookies