Pantilimon intra in DEPRESIE! Seicii au cerut URGENT un transfer care il SCOATE din lot! Ultima tinta de MILIOANE a lui City

Autor: Sport.ro
Vineri 06 Septembrie 2013, 09:14

	Pantilimon intra in DEPRESIE! Seicii au cerut URGENT un transfer care il SCOATE din lot! Ultima tinta de MILIOANE a lui City

Pantilimon asteapta degeaba sa prinda poarta la City!

Dupa Hart, Costel va mai avea un concurent de top pe Emirates! Presa din Anglia scrie ca Manchester City il va oferta in iarna pe Iker Casillas, tot mai nemultumit de statutul sau la Real. Jucatorii lui City au aflat de intentiile sefilor, iar mijlocasul Jesus Navas a vorbit deschis despre posibiltiatea transferului lui Iker:

"La City avem portari foarte buni, insa Iker ar avea loc la orice echipa din lume. Stim cu totii ce portar e, unul foarte bun, importanta lui pentru echipa ar fi uriasa", a spus Navas.

Iker Casillas nu a jucat niciun meci in acest sezon la Real. Diego Lopez a fost preferat de Carlo Ancelotti in toate cele 3 partide de Primera jucate pana acum de Madrid.

Pantilimon, 26 de ani, mai are contract pana in vara la City. Daca seicii reusesc sa-l aduca pe Casillas, Panti pierde pana si locul pe banca pana la finalul sezonului, cand se va desparti oricum de fosta campioana din Premier League.
 

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Fricile care ar putea distruge democraţia în UE. "Devenim o fortăreaţă"
BRAT