RUPTURA iremediabila intre Casillas si Real! Fanii ii striga sa plece, doua echipe din Premier League se bat in oferte! Veste groaznica pentru Pantilimon:

Autor: Sport.ro
Marti 27 August 2013, 17:33

	RUPTURA iremediabila intre Casillas si Real! Fanii ii striga sa plece, doua echipe din Premier League se bat in oferte! Veste groaznica pentru Pantilimon:

S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Iker Casillas are sanse mici sa mai continue la Real Madrid dupa ce a ramas rezerva si in mandatul lui Carlo Ancelotti. Desi a fost crescut de clubul din capitala Spaniei si a fost mereu un idol pentru fani, acestia i-au transmis ca ar trebui sa se gandeasca la plecare!

Intr-un sondaj de pe site-ul celor de la Marca, ziarul de casa al Realului, aproape 75% dintre cei 45.000 de fani care au votat considera ca e momentul ca Iker sa se gandeasca la plecare avand in vedere ca Diego Lopez pare imposibil de scos din poarta Realului."Diego a jucat in ambele partide pentru ca este in forma, a aparat bine si nu am niciun motiv sa-l scot din poarta. Atat si nimic mai mult
" a explicat Ancelotti decizia de a-l folosi pe Diego Lopez in dauna lui Casillas.

O veste proasta pentru Pantilimon vine de la spanioli - acestia scriu ca in afara de Arsenal, si Manchester City il vrea pe Casillas dupa ce Joe Hart a inceput prost sezonul!

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Procesul lui Dragnea se termină astăzi. Excepțiile invocate de avocați au fost respinse
BRAT