Olimpiu Morutan Galatasaray Turcia Stranieri

Ofertă de 4,5 milioane de euro pentru Olimpiu Moruțan. Răspunsul lui Galatasaray

Olimpiu Moruțan (24 de ani) s-a întors în această vară la Galatasaray, după un împrumut de un an la Pisa, însă mijlocașul român ar putea părăsi din nou formația turcă.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Iulie 2023, 16:35
Data actualizarii: Luni 24 Iulie 2023, 16:34

Moruțan a fost luat în cantonamentul lui Galatasaray din Austria și a reușit să și marcheze un gol într-o partidă amicală cu Csakvari, formație din liga a doua maghiară, scor 4-2.

Galatasaray ar fi primit o ofertă de 4,5 milioane de euro pentru Olimpiu Moruțan

Totuși, presa turcă scrie că sunt șanse mari ca Moruțan să plece de la Galatasaray, iar jurnalistul Erdal Bozkurt, de la publicația Alain Turkce, anunță, fără a oferi numele clubului interesat, că formația turcă a primit o ofertă de 4,5 milioane de euro pentru transferul lui Moruțan, cu bonusuri incluse.

Galatasaray a dat deja răspunsul și ar fi transmis că își dorește 7 milioane de euro pentru Moruțan. Campioana Turciei ar intenționa să îl împrumute din nou pe mijlocașul român, însă clauza de transfer definitiv să fie obligatorie, mai scrie sursa citată.

Moruțan a traversat un sezon bun în Serie B, cu 36 de meciuri, 6 goluri și 8 pase decisive la Pisa, însă italienii nu au activat clauza de transfer definitiv, astfel că internaționalul român s-a întors în această vară la antrenamentele lui Galatasaray.

  • 30 iunie 2026 este data la care expiră contractul lui Moruțan cu Galatasaray
  • 4,5 milioane de euro este cota de piață a mijlocașului român, potrivit Transfermarkt

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!