Stranieri

Ochirosii de FURIE! Fostul stelist, suspendat 5 etape dupa ce a injurat un arbitru! Ce declin: in ce campionat a ajuns sa joace

La 16 ani, Razvan Ochirosii debuta in Liga I in tricoul Stelei si era considerat o mare speranta pentru fotbalul romanesc.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Septembrie 2014, 12:37
Data actualizarii: Joi 25 Septembrie 2014, 12:52

Declinul lui Ochirosii a inceput odata cu plecarea de la Steaua. In 2010, la 21 de ani, a ajuns la Otelul Galati, dar n-a apucat sa joace in echipa de titlu a lui Dorinel Munteanu.

Un sezon mai tarziu, Ochirosii a fost imprumutat la Sageata Navodari, apoi la echipe anonime din ligile inferioare ale Spaniei.

Ochirosii evolueaza in prezent la Guijuelo, club aflat in liga a III-a spaniola.

Suspendat dupa ce a injurat un arbitru

Razvan Ochirosii a fost suspendat cinci etape, dupa ce a fost eliminat si l-a injurat pe un arbitru asistent la un meci cu Oviedo, pierdut cu scorul de 0-4, in etapa a cincea a ligii a III-a din Spania, informeaza site-ul tribunasalamanca.com, citat de Mediafax.

Ochirosii, titular in partida cu Oviedo, disputata duminica, a primit un prim cartonas galben in minutul 30 si pe al doilea in minutul 62, fiind eliminat.

Potrivit tribunasalamanca.com, centralul partidei a notat in raportul sau ca Ochirosii, in timp ce parasea terenul, s-a indreptat spre unul dintre arbitrii asistenti si l-a injurat.

Razvan Ochirosii a fost suspendat un meci pentru eliminare si patru partide pentru comportamentul sau.

Modifică setările cookies