SOC pentru Olaroiu de la primul meci in China! I-au scris GRESIT numele unui jucator si a trebuit sa-l SCOATA din echipa. Ce s-a intamplat
Duminica 01 Aprilie 2018, 19:20

SOC pentru Olaroiu de la primul meci in China! I-au scris GRESIT numele unui jucator si a trebuit sa-l SCOATA din echipa. Ce s-a intamplat

Cosmin Olaroiu are probleme de la prima aparitie pe banca lui Suning!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Trecut titular de Oli, fundasul stanga Yang Xiaotian nu a mai putut sa joace in meciul cu Tianjin Teda dintr-un motiv incredibil. Pe foaia de meci a aparut numele lui Xie Pengfei, astfel ca Xiatioan nu a mai putut sa fie trecut nici macar pe banca. Olaroiu a pierdut astfel si una dintre solutiile de rezerva si a inceput partida cu numai 6 oameni pe margine in loc de 7, cat ii permite regulamentul .

Chiar si asa, Olaroiu a debutat cu victorie pe banca lui Jiangsu Suning, 2-1 in fata celor de la Tianjin Teda, echipa la care este legitimat Obi Mikel, fostul jucator de la Chelsea.

Boakye si Alex Teixeira au marcat pentru echipa lui Olaroiu, in timp ce Jonathan a marcat pentru oaspeti.

Jiangsu e pe locul 8 in prima liga chineza, cu 6 puncte in patru etape. 


 Avertizare ANM: temperaturile scad cu până la zece grade în următoarele zile