hagi Parma valentin mihaila Stranieri

Nu doar Hagi. Încă un tricolor poate ajunge în Bundesliga! Ar stabili o sumă record de transfer 

Un tricolor ar putea ajunge în Bundesliga.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 11 Octombrie 2021, 20:44
Data actualizarii: Luni 11 Octombrie 2021, 20:59

După ce Sport.ro a anunțat în exclusivitate că Ianis Hagi este dorit de gigantul Borussia Dortmund, un alt tricolor este aproape de un transfer în Bundesliga. Herta Berlin și Eintrackt Frankfurt au pus ochii pe unul dintre elevii lui Mirel Rădoi.

Mihăilă, dorit în Bundesliga

Valentin Mihăilă ar putea ajunge în Bundesliga. Comform Seriebnews.com, cele două echipe l-ar putea oferta pe fotbalistul român în această iarnă. Mihăilă este unul dintre cei mai importanți jucători de la Parma.

Acesta a impresionat în Germania - România 2-1, evoluând timp de 60 de minute, fiind schimbat după o oră de joc pentru a fi menajat pentru duelul cu Armenia. Pe lângă cele două formații din Germania, și Watford, din Premier League, și-a arătat interesul față de el.

Mihăilă ar putea deveni cel mai schump român alltime. Kyle Krause, patronul lui Parma, este foarte încântat de patronul român și nu este dispus să îl lase pe aceasta pentru un preț de sub 20 de milioane de euro.

Adrian Mutu, transferat cu 19 milioane de euro, de Chelsea de la același Parma, este cel mai sccum transfer al unui fotbalist român. Chivu (18 milioane de euro, de la Ajax la AS Roma), Man (13 milioane de euro, de la FCSB la Parma) și Răzvan Marin (12 milioane de euro, de la Standard Liege la Ajax) sunt cei mai scumpi fotbaliști români de până acum.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!