NIMENI nu se astepta la asa ceva! Pantilimon, declaratia cu care i-a lasat masca pe englezi! Cum a surprins la ultimul interviu

NIMENI nu se astepta la asa ceva! Pantilimon, declaratia cu care i-a lasat masca pe englezi! Cum a surprins la ultimul interviu

Costel Pantilimon i-a anuntat pe englezi ca prefera sa se lupta la retrogradare cu Sunderland decat sa fie rezerva la Manchester City. 

Portarul roman a plecat de la campioana Angliei dupa ce a realizat ca nu are nicio sansa sa-i ia locu lui Joe Hart, cel mai bun portar englez al momentului.

Pantilimon a ajuns la Sunderland, echipa care lupta pentru salvarea de la retrogradare in acest sezon. Fostul portar de la Poli Timisoara e titularul echipei, iar asta il face fericit.

"Prefer mult mai mult sa fiu aici. Am luat decizia potrivita vara trecuta. Sunt fericit sa fac parte din acest grup.

Avem un grup bun, dar a fost greu. Nu am facut multe meciuri bune si suntem intr-o situatie dificila. sper ca dupa meciul cu Newcastle sa ne imbunatatim situatia si sa urcam in clasament.

Si aici e la fel de stresant ca la City, dar un alt fel de stres si alt fel de presiune. Fiecare meci e o lupta, dar premiul este diferit. Am fost foarte norocos in cei trei ani petrecuti la City pentru ca am castigat titlul de campion de doua ori, Cupa Ligii si Supercupa. Am fost fericit acolo, dar a venit momentul sa plec.

Dar consider ca postul de titular la Sunderland este o mare realizare", a spus portarul roman in Anglia. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Subiecte Evaluare Națională 2021. Elevii susțin astăzi proba scrisă la Matematică
BRAT
Modifică setările cookies