Sambata 03 Iunie 2017, 17:26

Napoli a refuzat prima oferta pentru Chiriches, italienii anunta: pretul cerut de dublu! Cati bani vrea De Laurentiis pentru roman


	Napoli a refuzat prima oferta pentru Chiriches, italienii anunta: pretul cerut de dublu! Cati bani vrea De Laurentiis pentru roman

Napoli e pregatita sa-l vanda pe Vlad Chiriches, insa nu in orice conditii. Italienii nu vor sa iasa prea mult in pierdere cu fundasul roman, pe care l-au achizitionat in urma cu doi ani, de la Tottenham, cu 6 milioane de euro.

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Napoli a primit o prima oferta pentru internationalul roman din partea turcilor de la Galatasaray. Baskanii au oferit putin peste 2 milioane de euro pentru Chiriches. Presa italiana noteaza, insa, ca De Laurentiis a refuzat oferta, transmitand ca pretul lui Chiriches este de 5 milioane euro!

O alta formatie interesata de Vlad Chiriches este AC Torino. Echipa din nordul Italiei ar putea obtine mai usor transferul si s-ar putea alege si cu o suma de bani, in eventualitatea unui schimb Maksimovic - Chiriches + diferenta.

Filmul accidentului în care 9 români au murit. Șoferul ar fi crezut că merge pe autostradă
BRAT