Mutu revine in 21 zile, italienii sunt iritati: "Mereu sunt surprize in cazul lui Mutu"

Autor: Sport.ro
Vineri 27 Noiembrie 2009, 12:53
Mutu revine in 21 zile, italienii sunt iritati: "Mereu sunt surprize in cazul lui Mutu"

Adrian Mutu ar putea reveni pe gazon abia peste trei saptamani, la meciul AC Fiorentina-AC Milan, informeaza cotidianul La Nazione

"Adrian Mutu se antreneaza pentru a se recupera in cel mai bun mod posibil dupa accidentare. Si sa revina in cel mai bun mod posibil reprezinta reacumularea musculara pentru a sustine doua articulatii supuse, in timpuri diferite, unor operatii de stabilitate. Din aceasta cauza nu exista nicio data clara pentru revenire pe gazon a lui Il Fenomeno. Speranta jucatorului e aceea de a se prezenta in maxim de forma la jocul cu AC Milan. Totusi, ca intotdeauna in cazul lui Mutu, surprizele nu sunt excluse", noteaza cotidianul italian.

Mutu a fost supus unei interventii chirurgicale, la 6 noiembrie, intr-o clinica din Florenta, la meniscul medial al genunchiului drept. Interventia chirurgicala a durat circa o ora, iar durata indisponibilitatii a fost estimata initial la aproximativ o luna.

Mutu a suferit o leziune la menisc la meciul castigat de Fiorentina, scor 5-2, in compania formatiei Debrecen, la 4 noiembrie, in etapa a IV-a a grupei E din Liga Campionilor.

In alta ordine de idei, fostul international italian Giuseppe Bergomi a declarat ca prezenta lui Mutu in derbiul cu Internazionale Milano ar fi adus un plus Fiorentinei: "Fara nicun dubiu prezenta pe teren a lui Mutu la meciul cu Inter ar fi fost importanta, dar cum am mai spus sunt convins ca staff-ul Fiorentinei poate suplini orice absenta".

Alashkert - FCSB, in turul 2 al UEFA Europa League, se vede joia viitoare, de la 20:00, IN DIRECT la ProTV

LIVE VIDEO Simona Halep își prezintă trofeul la bordul unui autobuz etajat, la Constanța
BRAT