Mutu revine in 21 zile, italienii sunt iritati: "Mereu sunt surprize in cazul lui Mutu"

Autor: Sport.ro
Vineri 27 Noiembrie 2009, 12:53
Mutu revine in 21 zile, italienii sunt iritati: "Mereu sunt surprize in cazul lui Mutu"

Adrian Mutu ar putea reveni pe gazon abia peste trei saptamani, la meciul AC Fiorentina-AC Milan, informeaza cotidianul La Nazione

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

"Adrian Mutu se antreneaza pentru a se recupera in cel mai bun mod posibil dupa accidentare. Si sa revina in cel mai bun mod posibil reprezinta reacumularea musculara pentru a sustine doua articulatii supuse, in timpuri diferite, unor operatii de stabilitate. Din aceasta cauza nu exista nicio data clara pentru revenire pe gazon a lui Il Fenomeno. Speranta jucatorului e aceea de a se prezenta in maxim de forma la jocul cu AC Milan. Totusi, ca intotdeauna in cazul lui Mutu, surprizele nu sunt excluse", noteaza cotidianul italian.

Mutu a fost supus unei interventii chirurgicale, la 6 noiembrie, intr-o clinica din Florenta, la meniscul medial al genunchiului drept. Interventia chirurgicala a durat circa o ora, iar durata indisponibilitatii a fost estimata initial la aproximativ o luna.

Mutu a suferit o leziune la menisc la meciul castigat de Fiorentina, scor 5-2, in compania formatiei Debrecen, la 4 noiembrie, in etapa a IV-a a grupei E din Liga Campionilor.

In alta ordine de idei, fostul international italian Giuseppe Bergomi a declarat ca prezenta lui Mutu in derbiul cu Internazionale Milano ar fi adus un plus Fiorentinei: "Fara nicun dubiu prezenta pe teren a lui Mutu la meciul cu Inter ar fi fost importanta, dar cum am mai spus sunt convins ca staff-ul Fiorentinei poate suplini orice absenta".

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Citeste si:

Adrian Mutu

Fiorentina

BRAT