Mutu îi șochează pe azeri. Decizia ”interesantă” a românului

Adrian Mutu Azerbaidjan Neftchi Baku Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Septembrie 2023, 21:14
Data actualizarii: Marti 19 Septembrie 2023, 21:14

Adrian Mutu a surprins presa din Azerbaidjan după o decizie neobișnuită.

Fostul internațional român, în vârstă de 44 de ani a preluat formația azeră Neftchi Baku, după experiența din România. Înainte de a ajunge la gruparea de pe celălalt continent, Mutu a pregătit nume de tradiție ca Rapid sau Craiova.

Mutu, semnal de alarmă către conducere

Conform presei din Azerbaidjan, antrenorul român a luat o decizie surprinzătoare. Mutu le-ar fi cerut jucătorilor să fie cazați în baza de antrenament a clubului înainte de meciul din campionat, pentru a sublinia condiția nesatisfăcătoare în care se află instituția.

Conducerea ar fi fost de acord cu poziția lui Mutu, și a promis că jucătorii vor fi cazați la un hotel de cinci stele, ”Hilton”, cât timp baza de antrenament localizată în Bakikhanov se află în renovare.

Nu este prima dată când Mutu protestează. Conform azerilor, ”Mutu este sensibil față de problema condițiilor și vrea să creeze o atmosferă bună de antrenament.”

Neftchi Baku se află în prezent pe locul al șaselea în prima ligă azeră, după șase etape. Bilanțul primelor șase meciuri al elevilor lui Mutu este două victorii, două egaluri și două înfrângeri.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!