Mutu atacat de oficialii Fiorentinei: "Trebuie tras de urechi!"

Autor: Sport.ro
Luni 14 Decembrie 2009, 13:00
Mutu atacat de oficialii Fiorentinei: "Trebuie tras de urechi!"

Administratorul delegat al Fiorentinei, Sandro Mencucci, a declarat, intr-un intreviu acordat Rai Tre, ca Adrian Mutu "ar trebui sa fie tras de urechi" dupa ce a fost implicat intr-un incident la o petrecere la Florenta, atunci cand a lovit un cetatean libanez, informeaza violanews.com.

"Lasand la o parte accidentarea, Mutu trebuie tras de urechi chiar daca a fost agresat, la ora trei dimineata trebuie sa se odihneasca si sa nu umble aiurea. Trebuie sa se comporte ca un sportiv, lucru pe care stie sa-l faca foarte bine", a precizat oficialul clubului din Florenta.

Cotidianul Il Firenze a anuntat, vineri, ca Mutu a lovit cu pumnul un cetatean libanez in varsta de 43 de ani, in noaptea de joi, 3 decembrie. Libanezul a ajuns la spital si a avut nevoie de sapte zile de repaus.

Adrian Mutu a sustinut ca a actionat in legitima aparare atunci cand l-a lovit pe cetatean libanez. Conform reconstituirii realizate cu ajutorul imaginilor suprinse de camerele de supraveghere si vizionate ulterior de politie, Mutu se afla la o petrecere, in urma cu doua saptamani, in momentul in care un barbat de nationalitate libaneza, aflat in stare de ebrietate, a inceput sa il insulte.

Barbatul s-a apropiat de Mutu si l-a atacat, iar romanul a reactionat lovindu-l cu pumnul in legitima aparare.

Mutu este indisponibil de la inceputul lunii noiembrie. Atacantul roman al formatiei Fiorentina a fost supus unei interventii chirurgicale, la 6 noiembrie, intr-o clinica din Florenta, la meniscul medial al genunchiului drept.

Primarul unui oraș din România desființează Poliția Locală: Sunt preocupaţi doar să dea amenzi
BRAT