Mutu nu mai are multe zile la Fiorentina! Mihajlovic: "Nu mai face parte din planurile mele de viitor!"

Marti 26 Octombrie 2010, 07:40

	Mutu nu mai are multe zile la Fiorentina! Mihajlovic: "Nu mai face parte din planurile mele de viitor!"

Chiar daca in acest moment este de parte lui Mutu, antrenorul Fiorentinei recunoaste ca romanul nu mai are multe zile la Fiorentina!

Cariera lui Adrian Mutu a ajuns intr-un punct de cotitura dupa ultimul scandal in care a fost implicat atacantul Fiorentinei. Desi Sinisa Mihajlovic a spus ca il intelege pe Mutu dupa conflictul cu ospatarul sarb, antrenorul Fiorentinei le-a spus unor apropiati ca Mutu nu mai are viitor la echipa italiana, scrie ProSport. "La ce am in lot, sunt obligat sa-l folosesc, dar n-o sa mai faca parte din planurile mele de viitor!", spune Mihajlovic.

Pana cand se va decide cand si unde va fi transferat, Mutu este asteptat cu nerabdare pe teren atat de catre fanii Fiorentinei, cat si de antrenor. Atacantul roman ar putea reveni pe teren chiar duminica, dar asta numai in cazul in care oficialii echipei italiene nu-l vor pedepsi pentru incidentul petrecut zilele trecute. Dupa ce si-a cerut scuze pentru ca l-a bagat in spital pe ospatar, Mutu a fost sfatuit de apropiati sa-si angajeze o escorta ca sa nu se mai implice personal in astfel de incidente. Libertatea scrie ca atacantul Fiorentinei se gandeste serios sa-si ia o garda de corp, care sa-l insoteasca peste tot, chiar si la antrenamente si la meciuri.

Citeste si:

Adrian Mutu

Fiorentina

Gripa se răspândește rapid: 2 țări au declarat epidemie. Medic: ”Virusul, foarte puternic”