Motivul teribil pentru care Olimpiu Moruțan nu mai poate fi folosit în acest sezon de Ankaragucu

Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 02 Martie 2024, 16:35
Data actualizarii: Sambata 02 Martie 2024, 16:44

Împrumutat de Galatasaray la Ankaragucu, Olimpiu Moruțan a avut un sezon foarte bun pânăn în prezent.

Internaționalul român a jucat în 29 de meciuri pentru echipa antrenată de Emre Belozoglu și a marcat de cinci ori, oferind și trei assisturi.

În partida cu Istanbulspor, încheiată la egalitate, scor 1-1, Olimpiu Moruțan a fost lăsat pe banca de rezerve, iar fanii au fost indignați de hotărârea antrenorului.

Explicații despre situația lui Olimpiu Moruțan

Antrenorul echipei a dezvăluit motivul pentru care nu l-a putut folosi pe în meci, unul total neașteptat.

"Dacă Moruțan mai joacă, există o sumă pe care clubul nostru nu o poate suporta. Dacă nu există o înțelegere cu Galatasaray, șansele ca Moruțan să mai apară în teren sunt mici", a spus Emre Belozoglu, în presa din Turcia.

Cornel Șfaițer îl vede pe Moruțan în Serie A

Cornel Șfaițer, actualul președinte al Consiliului de Administrație de la Poli Iași, îl cunoaște bine pe fostul fotbalist al FCSB-ului de pe vremea când acesta juca pentru FC Botoșani. Șfaițer era șeful clubului moldovean când Moruțan s-a transferat la echipa lui Becali.

„Olimpiu e foarte bine pregătit fizic în momentul de față. Am vorbit mult cu el în 2023 la deplasările naționalei, în avion. Cu el, cu Burcă, cu Horațiu Moldovan, cu Andres Dumitrescu, pe care l-am promovat la Sepsi. Am vorbit mult cu Olimpiu, el e un băiat simpatic. E foarte bine pregătit și fizic, și mental. Va crește în continuare ca joc”, e de părere Șfaițer.

Oficialul ieșenilor crede că Moruțan poate ajunge într-un campionat puternic, poate Serie A: „Îl văd mai sus, la o echipă importantă, are multă calitate. Serie B i-a prins foarte bine. La fel lui Man. A avut nevoie și el de acomodare, dar a ajuns la un nivel mare acolo”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!