MOTIVUL pentru care Pintilii risca nationala: "E ok si la revedere! Eu sa fiu sanatos!" Ce s-a intamplat la ultimul meci:

MOTIVUL pentru care Pintilii risca nationala: "E ok si la revedere! Eu sa fiu sanatos!" Ce s-a intamplat la ultimul meci:

Mihai Pintilii a vorbit despre ce s-a intamplat la ultima partida, cand a cerut sa nu joace pentru Romania desi era convocat.

Pintilii astepta sa se transfere la Al-Hilal, acolo unde joaca in prezent, asa ca i-a cerut lui Piturca sa nu joace in amicalul cu Algeria, disputat in urma cu cateva luni.

"OK SI LA REVEDERE"

Selectionerul a povestit dupa partida ca fostul jucator al Stelei se temea de o accidentare care ii putea pune in pericol sansele de a mai pleca din Romania, asa ca nu s-a suparat pe el si l-a inteles.

In plus, si de la FRF au aparut reactii care au condamnat gestul celor doi. Acelasi Pintilii risca astfel sa nu mai fie convocat la nationala pentru ca ultima data a spus 'pas':

"Nu s-a intamplat nimic, a fost o simpla discutie cu nea Piti, la care m-am dus si i-am spus parerea mea, ce cred eu ca ar trebui sa fac. Pur si simplu i-am zis ca nu as vrea sa joc meciul cu Algeria, ca sa nu risc o accidentare, pentru ca urma sa semnez urmatorul contract.

Pentru mine era foarte important cu Al Hilal, pur si simplu. Nea Piti a inteles, ok. Ok si la revedere, deci nu a fost nimic. Dupa aceea, ce a aparut nu ma intereseaza.

Eu am vorbit cu nea Piti si i-am si zis. Daca ma va mai chema la echipa nationala voi veni cu tot sufletul si voi da totul pentru echipa nationala. Acum depinde doar de el, eu sa fiu sanatos si sa joc aici, sa-mi fac treaba cat mai bine si atunci lucrurile vor decurge normal", a spus Mihai Pintilii pentru Digi.

Pintilii are 17 meciuri jucate la nationala, timp in care a marcat un gol. El a plecat de la Steaua pe 2,5 milioane de euro si va castiga 3,9 milioane de euro in trei ani de contract.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Valul de căldură extremă afectează circulația pe șosele și pe căi ferate. Cum vor circula trenurile
BRAT
Modifică setările cookies