Motivul pentru care Marica si Contra sunt in ISTORIE! Ziua in care se poate alege praful de o super perfomanta realizata si de Barca si Real:

Autor: Sport.ro
Joi 27 Februarie 2014, 13:15

	Motivul pentru care Marica si Contra sunt in ISTORIE! Ziua in care se poate alege praful de o super perfomanta realizata si de Barca si Real:

►Bourceanu, scoate topoarele: TE VEZi cu Pirlo si Buffon! Trabzonspor - Juventus, joi 22:00, LIVE la Sport.ro si Voyo.ro!

Marica joaca in acest sezon la Getafe, insa echipa nu trece prin cele mai bune momente din ultimii ani. Aflata pe locul 15 in clasament, trupa din Madrid are emotii mari pana la finalul sezonului: se afla la doar patru puncte de primul loc retrogradabil.

In Spania, Getafe imparte o super performanta cu Barcelona si Real: nu a retrogradat niciodata.

Dupa infiintarea din 1983, Getafe a reusit sa promoveze in prima liga Dupa 20 de ani - in 2004, dupa o perioada in care a trecut prin toate diviziile din Spania.

In prezent sunt doar patru echipe in Spania care nu au retrogradat niciodata: Real, Barcelona, Bilbao si Getafe.

Un alt jucator de nationala care a bifat meciuri la Getafe a fost Cosmin Contra; fundasul a jucat intre 2005-2006 ca imprumut al Timisoarei, apoi a continuat ca jucator legitimat de spanioli, pana in 2010.

Gheorghe Craioveanu este un nume de care fanii lui Getafe isi amintesc cu mare placere. Atacantul roman a jucat acolo intre 2002 si 2006, perioada in care a prins 120 de partide si a marcat 16 goluri; Craioveanu a ajutat echipa sa promoveze in Primera.

Ministrul britanic al Sănătăţii stârneşte furie îndemnând populaţia să nu se "ferească" de coronavirus
BRAT
Modifică setările cookies