Stranieri

MOTIVUL pentru care Chiriches are COTA de piata cu 3 milioane de euro mai mica! "E doar vina clubului!"

Forma lui Chiriches nu este deloc cea mai buna de cand s-a transferat la Londra.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Mai 2015, 18:29
Data actualizarii: Miercuri 20 Mai 2015, 18:34

El a inceput bine experienta de la Tottenham, a facut mai multe meciuri bune, chiar si in Europa League. Insa la un moment dat nu a mai fost atat de sigur pe locul in echipa de start, apoi a ajuns rezerva. Si accidentarile au jucat un rol important.

Numai ca unul dintre fostii jucatori ai lui Tottenham, Heurelho Gomes, portar la Londra timp de sase ani (2008-2014), recomanda ca jucatorii trebuie sa evite un transfer la acest club.

"Nu e vina jucatorilor ca nu performeaza la Tottenham, e vina clubului. Nu recomand nimanui sa semneze cu aceasta echipa care distruge cariere. Cei de acolo nu inteleg ca fotbalul nu e doar sa cumperi si sa vinzi, ci trebuie sa si ajuti jucatorii sa se adapteze.

William s-a dus la Chelsea, unde a avut succes, dar daca mergea la Tottenham, s-ar fi ratat. Paulinho e un jucator foarte bun, care ar avea cautare in Europa. Toata lumea ii stie calitatile, dar este la un club la care e dificil sa te adaptezi, iar cand nu esti fericit, lucrurile nu iti ies", a spus Gomes.

"Au platit 40 de milioane de euro pentru Soldado, dar nu-l baga sa joace. Sau uitati-va la Lamela, care a fost un urias talent, o mare speranta a fotbalului european, dar daca te uiti acum la el, la Tottenham, pare ca nici nu mai stie sa joace fotbal deloc", a incheiat fostul portar.

Vlad Chiriches a ajuns la Londra in august 2013, pentru 8,5 milioane de euro. Cota i-a crescut pana la 11 milioane de euro, insa acum a ajuns la 8 milioane.

CITESTE SI

Modifică setările cookies