Moruțan schimbă campionatul? Ar putea fi antrenat de un fost selecționer al României 

Morutan Morutan PAOK Razvan Lucescu Stranieri Olimpiu Moruțan
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Iunie 2022, 19:03
Data actualizarii: Marti 14 Iunie 2022, 19:10

Olimpiu Moruțan (23 de ani) evoluează în prezent pentru Galatasaray, venit de la FCSB pentru suma de 3,5 milioane de euro.

Românul, cotat la 3,5 milioane de euro, potrivit Transfermarkt, prezintă interesul celor de la PAOK Salonic, unde antrenează fostul selecționer al României, Răzvan Lucescu, anunță jurnalistul grec Georgios Sideridis. 

Moruțan, cerut sub forma unui împrumut. Care este salariul românului

Sideridis a informat pe pagina sa de Twitter că Moruțan este pe lista de transferuri a lui PAOK, iar conducerea urmează să propună un împrumut cu opțiunea de transfer definitiv. 

  • Olimpiu Moruțan

Olimpiu Moruțan încasează un salariu anual la Galatasaray de 330.000 de euro, cu o clauză în care salariul i se dublează la 660.000 de euro pe an, conform Fotospor. Clujeanul a semnat cu formația din Turcia la sfârșitul lui august 2021 și dispune de un contract care se va termina în 2025.

  • Românul a înscris trei goluri pentru Galatasaray în 26 de apariții și a oferit trei pase decisive.
  • Moruțan a stat la FCSB trei sezoane și jumătate, unde a disputat 91 de partide în campionat.
  • 15 goluri a marcat Olimpiu Moruțan în Liga 1 pentru FCSB

"Viața în Grecia este și ea specială, se trece de la o stare la alta foarte ușor. E adevărat că pentru noi, cei din Salonic, și cei care sunt cu PAOK, este un moment frustrant pentru că o finală pierdută dintr-un penalty inventat lasă niște urme, niște frustrări, dar mergem înainte", a spus luna trecută Răzvan Lucescu.

Răzvan Lucescu (53 de ani) a revenit la PAOK în iulie 2021, iar actuala sa înțelegere expiră în 2024. În primul său mandat la formația din Grecia, antrenorul român a câștigat un titlu și două Cupe.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!